Denggi

Betul ke baby tidak mengenal ibu dia selepas lama tak jumpa? Saya kena masuk hospital sebab denggi. Masatu jumpa dia taknak dekat saya. 😔

2 Balas

Sye masuk hospital seminggu ari tu so far baby rindu je kt saya. Sbb bila discharge husband bawa baby and baby nmpk je sye terus die nk kt saya. Huhuhu

Apa simptom denggi ya? Saya demam semasa berpantang nih. Dr kata mungkin denggi. Hari nih hari ke 3 demam rasa mcm ok.