Kuat menyusu

Betul ke baby boy kuat menyusu?

9 Balas

betul , bayi sya pun bru dari 2mnggu smpai 1 blan kerap sngat menyusu tiap 1 jam kdg 2 jm ..hmm kna bnyak sabar wlpun momies nya kna bjga tiap mlm . huhuhu 😅😌😌

2y ago

Betul2, kena berjaga malam setiap 2 jam huhu

betul , ni ank sy dua tahun 5bulan ,kalau sy berbaring slalu dtg menyusu , dri kecil smpai ke besar mcm tu😂😂

btl..bby sy boy..skrg sy pntg 21ari..mlm bgun tdo stiap 1jam bg dia ssu

2y ago

Saya baru berpantang 18 hari. 2 jam sekali baby saya menyusu😂

btl..mmg kuat myusu..susu pulak sendu..cepat mgamuk bile xccukup susu

2y ago

campur sis..sementara tgh nk naikkn susu..

saya baby girl kuat myusu... baby boy kuat tdr je... trbalik huhuhuhu

2y ago

Terbalik pulak yee

baby saya girl setengah jam ke 1jam sekali mesti menyusu 🤭

betul sangat. 1 jam mesti kena menyusu

2y ago

Baby saya 2 jam sekali menyusu

Baby boy saya, ya kuat menyusu. 😀

sama la