39 minggu#24. 09#due

Betul ke anak first keluar lambat saya kena seluk 3 kali smpi darah2 tetap 2 cm doktor suruh balik umah..doktor kata ketat lagi la.. lepas tu hari2 layan contraction smpi derita nk menahan nya.. #ingintahu #firstbaby #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

1 Balas

xpasti sis sebab saya anak sulung haritu bersalin lagi senang dari anak kedua.Mungkin rezki bersalin lain2.Saya doakan sis dipermudahkan urusan bersalin ye..Doakan saya jugaa dapat bersalin normal untuk kandungan ketiga bulan 11 nanti

3y ago

sama laa Saya pun baru 30w nie da mula Braxton Hicks n perut pun kerap mengeras.Cuma harap bby bersalin cukup bulan laa sebabnya doc cakap sekarang bby breech..