Gdm bersalin awal

Betul ke ada gdm kena czer lepastu bersalin awal

17 Balas

saya gdm on diet , kalau ibu takde masalah apa ii inshaallah bole je bersalin normal . saya bersalin nanti ikut due 1/9

Tak semua kena czer ikut keadaan. Macam saya gdm on diet boleh bersalin normal cuma tak boleh over due kalau gdm.

saya gdm on ubat. dapat tarikh serah diri tp Alhamdulillah bersalin awal dari tarikh serah diri & normal.

sy gdm on ubat... serah diri 38w & Alhamdulillah bersalin normal wlupn air ktuban da pecah hmpir 24jam..

bersalin awal tu kalau gdm kena makan ubat.. czer tu bergantung pd puan & baby

sy gdm dc, doc mintak admit on 37w utk induce, sbb doc risau bby makin besar.

xsemestinya