Gdm boleh bersalin normal atau tidak?

Hi ibu ibu, saya pregnant kali ke3 , ada gdm . Anak first emergency czer . Nurse bagitahu peluang tipis untuk bersalin normal kalau ada gdm. Betul ke ? Gula saya masih paras border line . Paling tinggi 6.7. #advicepls

1 Balas

boleh sis insyaAllah ☺️ saya ex gdm juga. anak lahir awal 37 minggu - normal. baby sendiri yg nak keluar awal. selamat x perlu induce2 bagai. sis jaga gula ja ya. rajin senam2 sikit

2y ago

ya , 2nd trimester ni saya dah kuat sikit so dah stat buat senaman ringan dan berjalan banyak . tqsm sis 😊