buah anggur

Betul kah ibu mengandung tdak boleh makan buah anggur??

20 Balas

Buah anggur bagus what.. Tambah tambah lagi anggur hitam tapi janganla makan berlebihan nanti sangkut gdm pulak

Boleh je, kenapa pula tak boleh? Saya sendiri pun makan je anggur dan buah lain yang biasa saya makan.

Boleh je mkn.. tp kalau gdm diet control tu, kena control la jgk bilangan buah tu..

Suami sy klau beli sebekas yg 500gm tu x smpai sehari hbis, sy sorg je yg mkn.

Boleh makan.. kalau ada gdm mkn 8 biji saja satu hidangan x boleh lebih..

Boleh jew sis.. Tapi klau ada gdm better kurgkan mkan, sebab anggur manis..

boleh makan, anggur kaya dgn vitamin c. jangan percaya benda2 mengarut.

makan la banyak2 sis kalau nak.kene gdm mcm saya 😂

4y ago

gdm tu ap ye maaf sy, tahu hehhe

Saya makan. Favourite fruit masa preggy. 😁

Boleh. saya pun makan anggur tapi berpada