??

Betul ckp org kn..lain anak lain pembawaan..anak 1 dgn d Kdua jerawat xdaa..skg yg ketiga banyak jerawat daaa..besar2 aduiii nasib baik laa pmbawaan jaa hihi.. Ada x macam sy?? ??

6 Balas

Aah.. Saya yg first glowing jek muka! Takde alahan lgsung.. Cuma ngidam2 tu ada.. Tapi gugur 😔😔 yg kedua ni alahan ada,, ngidam tu ada dan kulit muka kusam+kering 😭

5y ago

Tidur kena pkai stokin sis.. Try la... Mmg susah sbb rimas tapi tkut angin masuk..

Sy, anak frst dan kedua kulit muka okey, tp ank kedua jari2 sy snsitiv. Alergik pegang,sabun,cuci ayam dan sebagai. Tp trpksa buat, pkai sarung tngn je

saya pun dulu masa preggy ank pertama takde pembawaan apa2 skrg ni mengandung ank kedua banyak sungguh bawaannya

4y ago

sama lah..tengah mengandung anak sulung.. tkde alahan.. smpi nurse pon terkjut.. nurse ckp beruntung betul.. nk msuk 5bulan..selera makan mkin bertambah.. ade alahan ni membezakn jntina baby.. tk kesah lah..asal baby sihat..kikiki

Betul sy anak first ok tak ada apa. Yg second ni kulit sensitif. Gatal garu sampai bparut

Sy jnis susah tmbuh jrawat bila pregnant kt muka bdn smua ad😂😂+kulit kering kusam

Saya sama je anak 1 hingga no 3 ni 🤗

5y ago

Best mcm tu hihi