Naik jerawat banyak ??

Hi mommies, nak tanya mmg normal ke sejak ngandung muka naik jerawat terlampau banyak. Hari2 akan naik jerawat besar2.

2 Balas

Sy mgandung anak first mcm tu,muka breakout..tp nanti selepas bsalin ok jaa..ni skrg sy mgandung anak kedua alhamdulillah ok walaupon xpakai skincare..salah 1 alahan jgk sbb hormon berubahkn..

1y ago

Hehe ghisau sbb jerawat keluar jenis jerawat batu. Sakit sungguh. 😂 tak konfiden kadang tu.

Sy pun kluar jugak jrwat tp kt muka xbnyak, kt blkng je