Besok baru expected datang bulan

Besok due period datang.tadi pagi urine pertama sy check ada line tapi kabur.Adakah ini pregnancy sudah berlaku?#firstmom #pleasehelp

Besok baru expected datang bulan
12 Balas

Macam ada awak. Saya macam ni juga dulu bila check sebelum due period 😍 awak check lagi 2 hari tau. Nanti nampak line tu makin pekat. Tahniah sis. Kandungan dalam 4w. Boleh gi klinik lagi 2w bila kandungan dah 6w untuk scan. Sebab kalau scan sekarang pun buat awak panik je sebab belum nampak apa2 lagi. Hihi.

12mo ago

Baik sis..thank you

sy Pon mcm ni ikot due period dh lewat 4hari pstu test msih samar2 then keeskn hri tu kuar darah hnye 4hri shje then test lgi upt msih samar2 tpi samar2 tu terang sikit dri first buat test tu ermm fening pregnant ke x..nk g klinik mlaz🤧nak tnggu lme2 ermm

aaaaa risau pulak. haritu saya ada check jugak then samar2 mcmni. lepastu keesokan pagi tu test lagi tapi dh 1 line je. risau kiteee sbb baru beranak n merancang sendiri je 🤣 sepatutnya harini due period tapi eh xdtg lagi pulakkk. ahhhh nebessss

12mo ago

Kann…buat nebesss sja…harap bsk line makin terang dan period tidak dtg🤞🏻

try guna dipntell pula. mcm ada tu 😍 saya dulu pun check guna strip begini, line nya samar. next day guna dipntell (first urine) resultnya lebih terang.

12mo ago

Baik sis…sy try check bsk lagi

Macam positive ni awak. Saya 2 hari sebelum period naik samar macam ni lah. Guna UPT sama macam awak guna. Nanti try guna dip n tell pulak. Goodluck!

mcm double..mcm sya even samar but test guna clear blue positive..in shaa allah..ada tu sis😘

12mo ago

aminnnn😘

nmpk mcm ade line ...try tengok dlu dalam 2 minggu klau x period try lgi ...gudluck ok

12mo ago

Ok..terima kasih

Mcm positive ni.. saya awal2 tu pun mcm ni juga makin hari makin pekat line..

UPT yang awak guna ni ada mentioned tak boleh check seawal berapa hari?

12mo ago

Ok thank you

3 hari lagi, guna upt lain