Mudah terkencing

Bersin or batuk sikit pun dah terkucil sampai basah panties. It is normal? #17weeks

18 Balas

Normal... mmang akan kerap buang air kecil... saya pakai kotex jek... xpon pantiliner... klau bersin atau batuk msti terkeluar sikit air kencing... so tukar jek pantiliner atau kotex dan cuci kemaluan... xyah tukar2 spender...

normal..sy batuk 2bln ms pregnant 14w..struggle giler nk solat..asyik terbatal je kes tkencing ms batuk.. dugaan sungguh huu

Sampai 30 weeks pun tak settle lagi mende ni... Gi ofis mmg kene kain lebih, pad lebih.. Kalau tak, x selesa.. Heee

hahaha saya dlu mcm tu laa awal2 pregy kerap batuk2 pastu trkencing mmg always pkai pet la cite dia 🤭🤣

Ya. Normal. Saya pun pernah alaminya. So klu rasa nk bersin atau batuk tu, duduk dulu utk elak terkencing

Normal sis..mcm sy...yg penting kena rajin tuka pantyliner kalau pakai or rajin tuka panties..sabo jela🥴

Tgh mengalami 😢😢😢 baru je mandi dh kena tukar balik spender hahhahaa sabor jela

Samaaaaa haha saya kalau keluar mesti bawak spare panties! 😂

Normal. Hahahaha. Nanti pantang kita kasi rapat balik.😂

Sama dgn sy.. Kena byk buat kegel exercise