SKIM FPP (PESAKIT BAYAR PENUH) VS KELAS SATU

Bersalin kelas satu dgn skim fpp ni sama ke atau lain ye. Macam dua2 special dan bukan harga biasa. Siapa tahu beza dia boleh share tak.

1 Balas

FPP ni kelebihannya boleh pilih nak check-up/bersalin dgn doktor mana, dan masa bersalin nnt pun lebih private (tk ada doktor pelatih masuk tgk). Kiranya service setanding private sbb tu mahal lebih. Klu kelas 1 cuma harga wad semalam je yg mahal. Selebihnya sama dgn prosedur gov yg lain - nk bersalin tgk doktor mana yg free masa tu.