Period selepas nifas

Bersalin czer - 11/6/2023 Habis nifas - 23/7/2023 Hari ni 5/8/2023 ada turun darah. Mungkin period. Normal kah period drp tempoh jarak dari habis nifas ke tarikh turun darah tu?

3 Balas

klau baby kuat bf.. ssah nk dtg period awl.. mcm sy.. ank first ank kurang bf.. darah nifas hbis hujung bln 8.. bln 9 dh dtg period.. ank kedua plak kuat mnyusu bdan.. 6 bln lpas nifas xdtg lg period.. tp ats bdan masing2 ada jer dtg awl.. so normal lar..

Tempoh bersih selepas nifas ialah 15hari. Selepas 15 hari tempoh bersih dikira drh haid.

Normal. Saya pun macam tu.

9mo ago

mcm tu ke..sy drh nifas hari ka 47 stop..pstu hr ke 56 dtg blik..bnyk mcm period..dikira nifas lg ke ek..compius sy..