Baby baru 5m, period tak dtg pulak lepas 2x dtg. Bonda takut nak cekkk.?.

Bersalin 1.9.2019, hujung bulan 11 dah dtg period, bulan 12 pun dtg.. tetiba bulan 1 tak dtg.. ni dah bulan 2.. yang peliknya suami buang luar sebab mmg kami mmg merancang mcm tu.. kot terlepas tak pasti la pulak. ? Nak cek takottttt.. ?

Baby baru 5m, period tak dtg pulak lepas 2x dtg. Bonda takut nak cekkk.?.
23 Balas

Disebabkan ada spot darah semalam, try la cek hari ni.. makanyaaaaaa....

Tak pancut dlm still blh pregnant sis. Berdasarkan pengalaman sy 😅

Diam tak diam nak masuk 3 bulan dah. Rezeki Allah nak bagi..

alamak. kiter pulak berdebar sebab rancang sendiri jugak. hehehe

Try cek..kadang perubahan hormon.lagi kalau bb mnyusu badan.

Sis..da tahu result roger hehe.

Tkut gak nk buang2 luar ni🤭🤭🤭

apk apa sis guna nak cek lewat haid ne

4y ago

saya rasa app flo kot sis , sebab sebelum preg , saya guna app ni jgk

cek upt je la sis br taw

Try je bli test pregnan