bersalin czer

bersalim secara czer berapa lama ambil masa untuk pulih luaran dan dalaman #czer

1 Balas

depend pd body kita puan..ada cpt recover..ada lmbt...jika kita makan mknn berkhasiat in shaa Allah cpt recover.. luaran tu nmpk je kejap recovernya..tp dalaman tu take time..ada yg dh setahun pn kadang2 akan rasa sakit juga... sbb tu mcm bila nk preggy lg after czer kena take time...sebaiknya 2 tahun lepas czer tuk plan hamil kembali..ada juga yg plan after 3 years...depend pd puan mcmne.. mcm tuk bersm dgn husband pula..puan kena mcm tgk pada dri puan..dh bersedia or blum after 100 days selepas berpantang... 😉✌apa2 pun tuk part tu kena diskus dengan husben mcmne...mg dpmudahkan segalanya..aamiin