Boleh ke makan pedas ?

Berpantang baby baru masuk sebulan.. baby fully breastfeeding .. boleh ke makan pedas ?? Jangan kecam ye ibu2 sekalian.. sekadar bertanya

2 Balas

stresskan klau lidah jenis mkn pedas, tetibe xdpt mkn pedas. 😅 nk mkn pedas takut bby sakit perut. 🤭 same lah kite sis. duk terliur je tgok mknn pedas. nk mkn tkut.

1y ago

itu lh sis 😅 sbab masa prgnant mmg kuat makan pedas,ulam2 .. takde selera nak telan nasi & lauk lain.. kenyang makan ulam je