Nak ngandung lagi uiii . Tapi tak lekat² jugak .

Berharap hrini xmai period bolh la cek upt, tapi nahehhh dya mai jugk, putus harapan ... Kena usaha lagi 🙈 menunggu zuriat yg kedua hmpa uii, doa²kan la bagi aku lekat 🤭 anak first 3thun 8bulan dah . Ex gdm 🥲 risauuuu .

1 Balas

moga dipermudahkan sis!! habis period usaha lagii hehehe. syok tgk org nak ada anak lg. sy satu pun rasa cukup dahh hehe

9mo ago

InsyaAllah.. aamiin.. Tgok org ada baby, sy pon tringin plk dh, hahahahhaha