deliver 38weks/paksa rela

Berdebar n mcm2 rasa..19hb da kena masuk wad, 20hb kalo xder tanda atau rasa apa2 pun kena bersalin juga..kena induce..hrp semua d permudahkan..ank 1st..mcm2 imaginasi?smlm baru jer kuar dr hosp..contraction palsu..tp sempat tgk ibu2 yg da nk bersalin..der yg mrnjerit n menangis..semoga mendapat ganjaran yg baik2 di sisi Allah..fisabilillah

1 Balas

Sama dgn sy kna bersalin 38minggu. GDM on Insulin..14/11 kena bersalin. Semoga di permudahkan bersalin dan dapat bersalin normal. Aamiin.

5y ago

Aamiin aamiin ya mujib