Dah turun tanda

Berdebar-debar nih.Dah turun darah sikit. Selalunya ambil masa berapa lama ye nak betul² rasa sakit ni..Family hari ni ada meeting kat KL.Husband pulak kerja kejap lagi .Dia tak taw lg yang sy dah turun darah. Nak kena tunggu contraction betul² sakit ke baru pegi hospital? #anakfirst

1 Balas

Tanda darah ke? Better pergi terus. So doc blh monitor. Tp mcm sy dulu, turun tanda darah, esoknya baru bersalin.

5y ago

rasa sakit pinggang sengal²..takut pegi hosp sekrg doc sruh balik.😂sebb x rasa sakit lg.husband pulak hari ni kena arrage something dekat tmpat kerja. harap² kalau x tahan sgt sy smpat lar drive pegi hospital..fuhhh.. takut pulak..😅