Berat badan x naik

Berat badan sy yg 16week ni maintain je 40kg dari sebelum kahwin lagi .. tinggi 156cm .. kalau kira BMI memang result yg keluar underweight la 😭at least kena naik 5kg utk dapat berat badan normal.. tapi sebenarnya tu pun tak cukup kalau sedang hamil kan 😥 minum susu anmum ya Allah buruknya rasa .. nak trmuntah minum tu.. apa makanan yg boleh tambah berat badan ya mommy mommy sekalian.. nasi bnyk sy mkn tau

2 Balas

saya pun underweight dr sebelum kawen, berat tk pernah bmi normal 😭🤣 skg 11w+ 36kg 155cm. Dr dulu org sekeliling mst suruh mkn bnyk2, bukannya x mkn, tp berat mmg susah sgt nk naik. Buat pekak jela asal kn saya sihat baby sihat 🤣

2y ago

allah sama la dgn i . 151cm 14 weeks 42kg je

try minum susu kotak dutch lady full cream pg dan malam sebelum tido

2y ago

tq tips nyaa