Scan gender

Berapa weeks yg paling awal dan sesuai utk scan gender baby ya ? #ingintahu

12 Balas

21 weeks jgn smpai 2+ nnti dia dh mmbsr x nmpk n sush nk cri sya dlu pn agak lama nk cri sbb dh 21 weeks ..tp sonok la mhl pn dia tnjuk hppy tk terkata dh dua girl akhir ni alahan mcm mcm dpt boy sonok sngt nggis bila thu dia bby boy moga diprmudhkn urusan sis

12mo ago

puan buat sekali dgn detail scan ke ?

saya 18w terus buat details scan, semua check then gender pun nampak syukur sangat Alhamdulillah nampak sbb kecik lagi senang nak check kalau bsr ketepatan dia kurang sikit. 18-21w okay utk buat details 👍🏻

sʏ sᴄᴀɴ ᴍᴀsᴀ 18ᴡ.. ɴᴀᴍᴘᴀᴋ ɢᴇɴᴅᴇʀ ʙᴀʙʏ 🥰

sy buat detail scan kt sonobee 21w..alhamdulillah.sizing baby smua ok.gender pn nmpk..2d jela

12mo ago

haha😅😅😅😅😅 mamai time type..tq btulkan hehe

18-21 weeks. lebih dari tu takut tak nampak sebab baby da membesar

18mgg ke atas lbh tepat. bwh 18mgg boleh tp 50/50 utk silap

klinik tmpt sy dr taknak scan awal 🥲 dia nak juga suruh scan 28week.

12mo ago

dekat mana tu ?

paling awal 16w++ . tapi kalau 20w++ pun okay scan.

16w. Kalau boleh tunggu 20w ke atas lg bagus

Sy scan wktu 21w sekali dgn detail scan.

12mo ago

Ye btul, detail scan dkt klinik luar. Kk x smua org dia akn refer ke hospital utk detail scan