19 weeks + of pregnancy

Berapa weeks blh tahu jantina ye

9 Balas

Td bru bt dkt sono.. sy 21 weeks..bt detail scan and check gender jgk.. kalau nk bt 5D dr ckp blh bt before 30 weeks.. tp td sy bt jgk 5D xsaba nk tgk muke anak 😁 mcm sis 19 weeks dh blh check gender..

1y ago

Ouh yeke..tq ye..

haritu saya buat details scan dekat sono doc cakap start 18w dah boleh tau jantina, and kalau nak buat details pulak range elok antara 19w sampai 25w sahaja. Dah lebih tak boleh buat details dah

20w ke atas boleh pergi gender scan. tapi depends dengan baby, kalau baby shy shy, takdapat la detect.

18w boleh dh tahu. pergi klinik pakar atau ada sono. kalau klinik biasa kadang 20w+ pun tak nampak

1y ago

sonobee murah sis. tak silap rm18 utk check gender shja

Saya seawal 16w dah boleh nampak. Doc scan je baby terus tunjuk pistol 😂

1y ago

Wah seronoknye da tahu jntina.. blh cri nme dah

Sy masa 16w dah nampak jantina. Scan dkt sonobee.

saya 18 weeks baby bagi kerjasama heheheh ☺️

Sy hritu 20w dh nampak wktu pg scan..

18 week dah boleh nampak jantina..