Buat scan 5d

Berapa week ye yg elok buat scan 5d?

5 Balas

sy tny kt sonographer klinik sy pegi dia kta paling elok 30weeks. bru nmpak besar chubby comel. tpi jgn lps 32 weeks susah nk nmpak plak. tpi better tny kt klinik yg puan plan nk gi scan tu, mungkin lain2.

Dekat Sonographer saya kata waktu terbaik 28 ke atas untuk nampak jelas , dan yang paling penting kalau air ketuban banyak lagi senang nak tengok baby

Waktu terbaik 26w keatas sblm 32w . Tp sy 23 dah gatal gi buat hehe sebab rindu nak tengok baby sendiri 😂😂

24w-33w. depends pada klinik, kena call untuk confirmation.

2y ago

okay tq

sonographer saya ckp waktu terbaik 29-30w