jantina

Berapa week baru nak nampak jantina yaa?

18 Balas

Saya masa 18week nurse scan heartbeat sempat dia bagitahu jantina baby ..babygirl.Tapi Saya still bt scan dkt Private masa 20week ,mmg sah girl...nmpk jelas 3 garis bila dia buka paha🀭🀭🀭.

5y ago

Tak pasti pula ada kaitan ke x sis?nanti masa check up sis tny lh nurse jantina dorang akan bagitau Kita bila dorang check degupan jantung baby.

Sy 20w nmpk dh wktu scan kt kk. Doktor yg tanya nk tau gender ke x sbb dia dh nmpk wktu scan.

20 weeks dan ke atas selalunya dah boleh check gender baby

saya 20week jmp doc,nk scan..hrp dah nampak jantina.

Saya 16 week dah nampak boboy dia

Sy scan 20 week dah nmpak

Usually 20 weeks onwards

Biasanya 5bulan dh nmpk jelas..

5y ago

Sy 5 bulan, scan x nmpk jntina lg.. Dr ckp, nk ckp baby girl kan, takut bebird kecik lg.. Hihi😬

anak2 sy sume 16w dah nampak.

4y ago

aah..every month mmg check up di swasta.

Sy 22 w dh nmpk..