"SPOTTING"

Berapa lama ya spotting berlaku utk pregnant mom? Sebab sekarang saya ada keluar coklat2, dan bawahperut ada rasa sakit sedikit. Is it normal? Sebab saya 1st time pregnant. Dah cek 2kali pregnant test. Pregnant test Clearblue pun dah try, result positif dan 3+ weeks plus.

"SPOTTING"
2 Balas

Spotting sbnarnye xnormal tau sis…tp xpasti sis punyer tu drh penempelan ke apa…sy pernh spotting wktu first pregnancy, wrna brown..Dr ckp normal selagi xde bleeding..xlama ggur…yg sec pregnancy Alhamdulillh xde sbrg spotting wktu awal kehamilan…sy suggest awk pi jumpa Dr untuk mtk ubat kuat rahim n bnykkn bedrest..awal2 kehamilan ni sgt fragile kndgn..xblh lasak sgt,penat, ada sebarang spotting kne alert n pi klinik utk check…

4w ago

Thanks saya dah ke klinik check. Dr ada bgi ubat kuat rahim

mgkin dlm 5w daa...jgn buat keje berat2 ye..bedrest buat mase ni