Nak tanya ibu" semua kalo kesan muncung itik tu menyebabkan berdarah ke?

Berapa lama kesan darah itu akan keluar?

3 Balas

Serah sy sekejap je sbb mungkin luka sikit ms tu..x de ap mommies tp kalau berlarutan kene jmp dokter

1y ago

doktor tu kuat sangat tekan .... sampai kain yg digunakan tu berdarah

saya ada buat dalam 2 kali. tapi tak pernah berdarah. sakit tak selesa tu memang hiasa.

Sy hari tu kena muncung itik tak berdarah pun. Tolong jumpa doktor ya.

1y ago

dalam 1 hari satu MLM... Dr China buat.... dulu DH pernah juga Dr India buat,tu xde sakit xde darah