Keluar darah selepas muncung itik

Hi, saya tadi baru lepas kenamuncung itik sebab keputihan kuning tapi takberbau & tak gatal. Ni kali kedua saya kena ambik sample sepanjang preg. Normal ke akan berdarah ? Sebab yg masa awal preg saya buat takde keluar darah ke apa. Kali ni Balik dari klinik cek pad, ada kesan darah. Ada sesiapa pernah mengalaminya ? #firstmom #ingintahu

1 Balas

hi... it's normal hanya ada spot, n dy akan hilang dlm 2hari mcm tu

2y ago

Okay terima kasih menjawab.