Selepas keguguran kena tunggu berapa lama untuk pregnant semula?

Berapa lama boleh tunggu untuk mengandung semula? Saya gugur diusia kandungan 10weeks,kandungan sulung & telah cuci di hospital.. Terima kasih mommy#bantusharing #advicepls #pleasehelp #ingintahu .

6 Balas

saya pun dnc jugak.. doc advised sekurang kurangnya 3-6bulan untuk bagi rahim betul² pulih..

3y ago

Oh okay sis..terima kasih banyak♥️ semoga sis sihat2 selalu..