Berat baby

Berapa berat normal baby umur 1 bulan 6 hari ya? Boleh share takk? Doc ckp berat badan baby tak naik ?

2 Balas

Kena tgk jgk berat bby masa lahir berapa....br tau perkembangan dia...dlm buku ank tu ada graf utk berat ank...blh refer utk tau kenaikan ank kita dlm normal,line kuning atau obes

4y ago

Susu kt hospital.. Susu yg sy pam xckup

Berat baby depends kpd msa dia lahir seberat mna. Xkesah berat brape as long as berat dia naik wlaupun 100grm je.

4y ago

Anak sy 3.3kg masa lahir.. Skrg umur dh sebulan lebih sikit, tp berat naik sikit je.. Fyi, anak sy still kt hosp sejak lahir sbb masalah pernafasan.. Doc bgtau naik 500g je