Newborn Pampers

Berapa banyak pcs/packs pampers yang biasanya newborn baby guna before tukar size S? Berapa banyak newborn baby pampers tukar dalam tempoh sehari kebiasaanya? Thanks in advance!

2 Balas

Soalan cepumas..1bag newborn pamper blh guna dlm sbln atau lbh..nak tukar p saiz S, tgk perkembangan pertumbuhan bb..klu kuat susu/berak mmg cpt bsr

4y ago

Betul tu sis.. depands jugak if bby tu keluar 3kg lebih kejap je pakai newborn tu.. mcm bby sy masuk 1 month je dh tukar s sbb newborn ketat 😂 1 month bby sy berat dh 4.8kg

Saya spare 2 pack NB dan 2 pek saiz s..