33 weeks

Belum packing barang lagi , hahaha maternity pad nak kena bawak berapa ye ? Pampers baby nak kena bawak berapa ? #firstbaby #due13April

6 Balas

Maternity sy beli yg pureen tu. Bawak 1pek yg 20pcs. Pampes baby sy letak 1set dgn baju buat 3set. Extra bawa 10pcs

Maternity pad saya bwk 12. 1 pack libresse 35cm tu. Pampers saya bwk extra dalam 12pcs. #33w

Sy stndby 2 pack ..sofy overnight yg 42cm tu..Baby pnya dlm 10 kping..

Bawa la bnyk2..nnti klau x cukup jenuh plk nk ulang alik ambik brg..

Sy bawak mateenity pad 10pcs. Pampers pun 10. Cukup ke x Ye.

I pack satu paket terus, pampers baby I pack dalam 10pcs