7W3D pg buat scan, doktor ckp rahim ada sedikit bengkak. Check UPT negatif

belum nampak ada baby, just rahim ada nmpk bengkak sikit mungkin preg atau nak period dah. Upt pun negatif jee. Confusednyaa ada tak mcm sy? Doc suruh check dlm 2w lagi jika tak period #firstmom #seriusnanya #ingintahu #firstbaby #bantusharing

7W3D pg buat scan, doktor ckp rahim ada sedikit bengkak. Check UPT negatif
8 Balas

itu gmbr pundi kencing. xde gmbr mnunjukkn rahim bengkak. upt -ve means tidak hamil. cuba next cycle ye

12mo ago

a ah betul sis..td siang sy g klinik..doc scan mmg rahim shj..xde kantung or pape yg mnunjukkan sy prgnt..doc ckp boleh tgk dr scan..so doc bg ubat utk period..dinding rahim sy xbrapa tebal lg..sbb tu blm period..mgkn dlm 1 atau 2mggu lg bru period..sy bf baby.