Menunggu hari bersalin

Belum ada tanda2 lagi..due 19/12/23 Ibu² yg lain? Sda beranak ka belum?? Hehe

Menunggu hari bersalin
16 Balas

saya pun belum lg due 16/12/23...baby seronok dok dlm perut... tp mama xlarat da bawa... hehehhe

ehh sama due mcm sy🤭..semoga dipermudahkan urusan kita semua untuk melahirkan nanti

due 5/12 tpi asyk false contraction je 🤣 org pelik kita msih blh rilex je lgi 🤣🤣

8mo ago

Sama due sy ni..tp sy kena bersalin awal 16.11..insyaAllah moga dipermudahkan segala urusan sis bersalin..

Tanda2 da byk tpi blm nak kluar baby nie srnok dia kat dlm perut ibu 😅

Saya due 12/12 dah selamat bersalin 26/11/23 37week2dy ..

8mo ago

waa bestnya. tahniah sis. selamat berpantang

due saya 21/12....belom bersalin lagi