due date 14 mei

belum ada tanda lagi . 14 mei ni kena serah diri kalau belum bersalin . perut selalu mengeras tapi belum keluar apa2 tanda . doa kan saya bersalin sebelum due date ye

13 Balas

sy due 19/5 xp 18/5 patot serah diri.. jd ye today perot asek mengeras kerap n terasa nk berak tapi xnk berak.. pergi PAC bukaan da 3cm xp xde tanda just mengeras kerap.. pape pun semoga dipermudahkan urusan ibu², sy insyallah esok lapor ke LR. Doakn ye #Firstmom #38week2Days

12mo ago

alhamdulilah sy pun sudah selamat bersalin 10/5 byk sgt kne seluk 🥴😅.. pape pun semoga dipermudahkan semua urusan ibu² y menunggu tu..

Sama la saya pun due 14 mei sepatutnya. Alhamdulillah harini slmt bersalin. Saya pun takde klua apa2 tanda awalnya tapi sakit contraction dah rasa.. Trus g hospital untk check.. bila check tgk2 bukaan dah 2cm..

sy pula 21/5 tpi kena serah diri 14/5 ni , tanda² pun belum ada baby mcm syok lgi dlm perut lau x berslin lgi sblm 14/5 mybe kena induce

12mo ago

samalah dgn saya..due saya 20/5 .belum ada tnda 2 lagi..sy cube amalkn jalan itik supaya cepat bukaan baby keluar..

Sy due 7/5 tp baby xmau keluar lg xda tanda lgi , serah diri 13/5 ni 🥲 doakan sya juga dipermudahkan 🤲🏼

Sy sepatutnya hri ni due docter sruh cek lgi 10 hri bln nk bgi serah dri ble.. Bby xnk kluar xde tnda2 apa2 lgi smpai ibu nye dmm😓

sy due 19/5..dah 3 hari perut cramp smpi ke pinggang sakit..mmg xselesa langsung. td g kecemasan jln still xbuka lg..

due date 22/5 tp stiap kli lpas kencing perut mengeras....dlm 5-9 minit...anakbke3 tp masih juga nervous...

12mo ago

sama due date.. 22/5 serah diri .. sdah berapa weeks ye.. sdah masuk 38weeks kah

sy due date 21/5..masih blm ada tanda..cuma sakit pinggang n ari² tp xkerap..trsa nk tberak pn ada..tp skjp jd ok .

12mo ago

ahh betul..tiap hari rasa..tp xkerap..semoga Allah permudahkan urusan kita yaa..due kita beza sehari je .

saya due 28hb nihh.. perut asyik mngeras smpai ke bawah rsanya.. bpeluh2.. bru jerr 37w.. ank no 4..

Saya pun due date 16.5 tp xde tanda ape2 lagi… 15.5 da kene serah diri.