Puting tiruan

Beli ni mahai.. Yg murah apatah lagi... Byk sudah... Haha.. Ce mommy2 share jenis yg ada... Thanks in advance#seriusnanya #bantusharing #1stimemom #jangandibully

Puting tiruan
9 Balas

baby takmau tak perlu paksa pun ibunya.. puting tu sbg alat bantuan 'penenang' masa nak tido saja,bukan utk 24 hour. klau dah masuk 6 month patut dah slow dah,biar dia guna jari saja.. nanti lama2 stop la..

Kalau baby takmau pakai jgn dipaksa, nnt bnyk lagi melayang. Nak bagi org lain tak boleh, tak hygiene.

jgn beli puting bulat mcmni....beli yg ada lengkung hujung puting tu....try purreen or Nuk.

sama mcm anak saya. dia takmau yg agak keras. saya beli jenama pigeon

cari yg orthodontic pacifier

brand tommee tippee/avent

NUK ORTHODONTIC sis

guna jenama avent

tome