Suka Sgt Minum Tea Iced. Bahaya Atau Tidak Oo?

Before pregnant, sya mmg minat sgt2 minum kopi n teh.. Tpi bla dh start pregnant nie. Dh takda dh minum kopi. Tpi yela kdg2 nak sgt kan, gnti dgn minum teh ice or pns kdg2.. Takla salu. Dlm seminggu skli ja. Sblm ni ok mcm tu tpi skrg ni week 18.. Asl lps minum tea jaaa, sakit perut skjp and buang air bsr. Dhla lma dlm tandas. ? Hopefully takda effect apa2 laa..

1 Balas

Total caffeine sehari segelas je boleh . Kopi , teh , coklat sEmua ada caffeine

5y ago

Oky tq sis 😁