Hi, nak tanya

Hi, before this pernah tanya tapi takda siapa jawab. Ada ke skincareee dekat drugstore yang sesuai untuk pregnant mommies? Sebab skin saya kering sangat. Majlis sanding saya hujung bulan ni. Risau makeup tak nice sebab skin texture tak elok hm. Btw saya dah nikah bulan 3 haritu. Bulan 6 baru nak sanding sekali dengan majlis abang saya 😄

11 Balas

ada je cuma kena tahu la apa ingredients apa yg boleh dan tak boleh