Pregnant Jarak Dekat

Before ni bersalin czer anak baru setahun. Ibu2 boleh share pengalaman macam mana jaga kandungan & pengalaman bersalin seterusnya ok atau tak?

1 Balas

same situation like u sis..jaga kandungan tu alhamdulillah terjaga..tp pemakanan sy ke laut 🤣 kerap sangat minum manis .nasb gula ok semua. pengalaman bersalin as u know ya czer for 2nd time 🥺. lagi sakit dari yg first .first ok lagi bole gerak2...yg kedua duduk nak pitam...jalan pun nak pitam..so far org kata anak rapat2 nie ibubapa kena mental yg kuatla nak menjaga...double triple telatah anak yg first lg..supaya xterasa dia d abai bila ada anak 2nd..org kata mmg bagus la mmbesar sama2..tp yg merasa tu kita shj yg tau...

4mo ago

semoga dipermudahkan urusan sis ya.preggy jgn stress2..follow the tune org bilang