Baby & covid-19

Hello beautiful mommies ❤ nak tanya, ibu2 ada tak tukar sabun bayi kepada sabun antibakteria? Anak saya baru 12bulan, boleh share pendapat mommies sabun apa yang best? 😍 terima kasih ❤ 3Jan2021

1 Balas

Skrg saya pakai follow me anti bacterial product. Best gila! Wangi pulak tu. Anak saya ada eczema, tapi kulit dia takde masalah pulak bila pakai product ni

3y ago

Depends on kulit baby tau! Ada sesetengah tak sesuai. Nanti try sikit je dekat bahagian badan dia. If nampak kerjng or merah, dah takleh pakai