29weeks

Bdan kuat berpluh, bile tgah hri atau sblom tdr mlm msti nk mndi klau x mcm org krja kbun.. Spe prnah atau tgah alami nye.. Ok x klau mcm tu

1 Balas

sy tgh la ni.. baru 23w.. tapi mlm x mndi da.. mndi paling lewat 8pm je x pon 10pm kalau balik bjalan.. even da mndi pn memang panas.. atau lepas mkn ke.. trpaksa la bkak hook bra, selak sikit baju, bagi angin masuk.. 😅

4y ago

huuhuuu.. terasa segan plak kalau tidor x pakai pape.. even sluar pndek pn segan.. 😆 bilik sy kalau x pakai pape lagi bahang rasa dye.. nk2 lagi tghari bagai dduk dlm sauna.. cmne la nnti suasana brpantang.....