baby 7bulan

Bby sye umur 6bulan makan nestum. Makan nestum ni seeloknya smpai umur berapa ya? Dh 7bulan mana bgus bg nestum or lain2?

9 Balas

6bulan kne start dgn bubur kosong sis. Kalau start dgn nestum takut nnti baby xnak mkn bubur nasi. Sy setakat ni bby dh 7bulan mmg xpenah bg nestum. Hari2 bg bubur nasi blend.

5y ago

Kan. Suka tgk dia mkn. Tp ank sy puree buah pnah bg n dia xberapa minat. So mmg bg bubur nasi + sayur je. Nnti dh msuk 8bulan bru nk try lg puree. Skrg mmg selera dia mkn. Hihi