Cara Menyusu

Bby sy kena wad lps bersalin dan menyusu dgn wayar. Slpas 25hari tgu ms nk discaj doktor suruh pastikan bby pandai menyusu. Bby sy mcm tk pandai dan tknak menyusu. Ada tak cara atau urutan apa2 utk bg bby nak menyusu.

1 Balas

Td dalam live nyusoo. Lacta consult kata buat skin to skin dgn baby. Awk tanggalkan baju awk n baby juga. Biar dia ada bau awk. Dakapkan baby ke dada. Buat selalu. InsyaAllah nnt dia nak menyusu.

2y ago

Terima kasih sgt2