Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!! #1stbaby #czer #bbydec

Bby sebulan 10ary kerap ngis xhenti smp nek lebam mata...dimana silapnya...

Buntu...stress...murung...tolong la...HELP!!!
#1stbaby
#czer
#bbydec
16 Balas

Kwn sy mcm tu sis. Sampai berhenti kja dia kesian sbb nak jga anak kuat menagis. Last2 beli balm bidara rasanya la dia cerita sbb balm tu ada bacaan doa. Letak seluruh badan anak dia alhamdullilah Elok dia kata.. Lg satu nama pun xsesuai utk dia Wallahukalam