baby menyusu waktu malam shja

bby saya since 7m dia tanak menyusu waktu siang, dia nak menyusu waktu mlm sahaja ,, (150ml 3kali) dah offer susu pon dia tanak tpi dia makan 4kali sehari (breakfast,lunch,snek,dinner) . bru2 ni checkup tinggi berat bmi semua normal. ade ke anak2 mommies mcm anak saya ?😅

1 Balas

mcm ank sy pun 7 bln..start mkn die dah kurang mnyusu wktu siang..tu pun kena paksa mnum sikit2.tp waktu mlm mmg kuat n kerap mnyusu.myb siang bb dah kenyang mkn.ank sy x timbang lg.ank sis brp kg dah