normal ke ? komen please

hari ni ade tak bby bby 3m5d tetiba ja tidur lama waktu siang smpaikan nk kejut menyusu pon bby tanak ? kenapa ye ?

2 Balas

pada 3 bulan baby mengalami grow spurt and mental leaps ke 3 Dalam minggu ke 14 Dr tarikh edd...mummy boleh Google Cari pasal due ni ya...so kadang2 baby mmg Akan ade restless, cranky la,fussy la Dr biase...

xperlu kejut awak trus sumbt puting susu tu dlm mulut dia jikalau dia fm lah .. klau bf sy rasa mmg kna kejut 😅