33weeks 1day

Bby main2 kat bawa skli?? rasa mo kencing pun ada... Tkt pula mo jalan lma2 ni nti bby makin ke bawah???

6 Balas

Sy pun sme.. Kdg2 rasa kena geletek je kt bawah perut, tpi ble dia tendang rasa nyilu plak.. 😅.. Kerapkn berjln tpi jgn jln laju2 slow2 je..

Makin ke bwh bby,makin akn rase slalu nk kencing...jgn takut ...jln mcm biase...supaya senang kluar nnti

biasa lh tu sis..baby mkn mmbesar n tgh adjust dlm perut kita..

5y ago

Cute2 kn dya gerak bikin senak pundi kencing 😂😂😂😂

Memang rasa mengeras dan tekan pundi kencing kan? Haha

5y ago

Eya sis😂😂😂

bgtu la tu..nnt sis akn kerap p kencing tu nnt

Slu bby keras mlm.pg jarang slu aktif..

5y ago

Ya sis,sy pn klau mlm perut asik mngeras saja tp pagi nya x pn