Baby kurang gerak 34week

Bby gerak tpi kene kejutkan...baru dye gerak..2lpas ok je gerak tpi sy demam selsema kemarin n hari ni bby kurang gerak

3 Balas

Kalau awak rasa baby kurang gerak je terus pergi hospital. Doc boleh pantau, sebab kita tak tau kan baby ok ke tak kat dalam tuu

2mo ago

tq sis...pg td Alhamdulillah bby dh gerak aktif mcm biasa..

selalunya ad sstgah baby aktif waktu malam/lepas makan. tapi just in case;elok ke hosp segera

2mo ago

tq sis... Alhamdulillah pg td bby dh gerak mcm biasa..mungkin sy penat sgt...bby pn penat...

pegi hosp sis

2mo ago

Alhamdulillah 😊