Macam saya tiada air susu badan..sapa boleh beritahu macam mana nak tambah susu badan

Bby ada masalah berat badan

6 Balas

usia baby awak? baby directfeed tak? ataupon sebelom ni baby minum susu fm? ataupon awak epmom? cuba share.

10mo ago

saya pakai yang manual

dulu sy makan lobak putih je sis .. 3hari takde susu .. makan je lobak putih susu meriah .. melimpah ii?

10mo ago

hm mcm mana ye?sy dulu mmg makan lobak putih je

Awk cuba follow kaunselor menyusu byk di ig dan fb. Nak yg kk sediakan pun ade cuba tanya kk diorg ajar.

10mo ago

ok nanti saya cari..tq

cari kat farmasi alpro ubat motidone, makan sebiji dua kali. ok tambah susu badan. -bekas nurse

10mo ago

ok2 tq nanti saya Cuba cari...

carik lactation counselor. nnti dorg ajar mcm mna

10mo ago

ok saya akan Cuba..tq

urut dan cuba milkbooster

10mo ago

produk apa ya