Selesema bby

Bby 10 bulan 1st time kne selesema. Pergi klinik doc bg . 4 barang ni 1)Ubat sembur sebelum 2)Ubat sembur selepas 3) Ubat minum 4) Alat sedut hingus. Tapi masih lg kurang berkesan. Ingt nk brtukar pada sterimar. Ibu2 pernah guna x brand ni utk anak2 ibu. Share info sikit.

Selesema bby
2 Balas

ok je. asal guna regularly. sterimar pun air garam jgk. utk loose hingus n bunuh kuman

Normally anak saya doctor bagi ubat flu minum je.. warna merah taklah mcm tu