bayi

Bayi umur 2minggu x berak 1 Hari.. normal ke? Tapi kuat menyusu

6 Balas

Normal..ank sya 2 mingu pertama lepas bsalin kerap berak.lepas tu masuk minggu ke 3 dia berak 4,5 hari sekali.smp lah ke skrg ni dah masuk 2 bulan masih sama.dah tanya dgn nurse dia ckp normal je klu full bf klu tak berak 10 hari pun ok je asalkan perutnya tak keras,dia tak meragam and dia kentut2 tu ok lah

Normal.je puan... baby tgah serap nutrient. Hehee.. ada kawan saya anak nya seminggu xbuang air. Doktor kata normal.sahja.sbb bf.

Orang kata normal kalau fully bf. Tapi pernah terbaca bayi bawah 6minggu wajib berak hari2 walaupun bf

Kalau fully bf normal awk

Normal