Takut utk berdiri

Bayi sya 9bln sbelum ni dh boleh berpaut berdiri dkt sofa.tapi dlm 3hari ni..dia macam takut nk bdri..lutut jd lembik belah kanan dan dia akan angkat kaki blh kanan ..sya dh urut check takut ada lebam.nmpk ok dia takde mnagis sakit..mlm msih tdo lena

2 Balas

mommy jgn risau ea..in shaa Allah nti lelm nti dia akn ok dan brsmgt kembali tuk try berdri..dia amik ms sikit mungkin awl2 ni dia rs penat tu dia amik ms tuk berpk skills mcmne nk buat bg kaki dia tegap...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

dia takut takut kot. bagi semangat kat dia. fighting!